Omituisuuksia Kittilän vastaanottokeskusjupakassa

Huomasinpa hassun jutun: tutkikaa Kittilän vastaanottokeskuksesta neuvottelevien tahojen (Suomen Punainen Risti ja Harriniva lomakeskus oy/Harriniva Hotels & Safaris) päätöksentekoelimiä. Harrinivan konserni omistaa siis Hotelli Kittilän, jolta SPR vuokraa hotellin.

 

Suomen Punaisen Ristin hallituksessa istuu Maria Helena Pietikäinen, joka on myös Harriniva lomakeskus oy:n hallituksen varsinainen jäsen ja nimenkirjoittaja. Toisin sanoen SPR:n vastaanottokeskuksen sijoittuminen juuri Kittilään ei vaikuta sattumalta. Voin toki olla väärässäkin.

SPR:n sivuilta hakemalla tarkistin asian useaan kertaan, kertokoon joku jos olen väärässä niin pyydän anteeksi asianosaisilta ja poistan tekstin.

 

Vaikka rikosta ei olisikaan tapahtunut, kuten ei luultavasti olekaan sillä voihan kokouksissa itsensä jäävätä, niin kyllä minun luottoni Suomen Punaiseen Ristiin kärsii tästä ennestään. En syytä enkä väitä mitään, toteanpahan vain.

 

Suomen Punaisen Ristin hallitus:

https://www.punainenristi.fi/ajankohtaista/hallitus-ja-valtuusto

 

Harriniva lomakeskus oy:n päättäjät

http://www.finder.fi/Hotelleja/Harrinivan+Lomakeskus+Harriniva+Hotels+amp+Safaris/MUONIO/paattajat/135906

 

Pieni on maailma.

AkseliErkkil
Sitoutumaton Kittilä

Olen vuonna 1991 syntynyt sälli Kittilästä. Olen entinen PS:n jäsen, erosin 2014 ja sen jälkeen olen ollut mukana eri EU-vastaisissa liikkeissä. Kotikunnassani olen sitoutumattoman Kuntalaislistan valtuutettu. Arvokonservatiivi, maalaismielinen ja talouspuolella vasemmalla. Eli vähän kuin 1980-luvun suomalaisen politiikan arkkityyppi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu